Taiteenvaihtoviikot

Tuo tullessas – vie mennessäs

Maksuton taiteen kierrätyspiste on avattu Porissa

Taiteenvaihtoviikot on Magiartin uudenlainen kierrätystapahtuma. Se innostaa kiinnittämään huomiota seinille ja varastoihin kertyneisiin maalauksiin. Vanhat taulut voi nyt vaihtaa toisiin maksuttomassa kierrätyspisteessä Sirkustorin lähellä.

Tapahtuma jatkuu maalausten osalta sunnuntaihin 25.9. asti porilaisen taide- ja hyvinvointialan yritys Magiartin tiloissa. Sen jälkeen vaihtovuoroon tulevat valokuva- ja piirustustaide sekä grafiikka.

Nurkkiin voi kertyä taidetta, jota ei halua katsella enää seinällään, mutta myyntikään ei ehkä tunnu mielekkäältä, jos kyseessä ei ole arvotaide. Tällaiset öljy-, akryyli-, akvarelli- tai pastellimaalaukset on mahdollista myös kierrättää. Yhden roina voi olla toisen aarre.

Taiteenvaihtopisteessä maalauksen voi vaihtaa toiseen tai lahjoittaa kiertoon. Vaihdosta yli jääneet maalaukset lahjoitetaan ehdotusten perusteella valittaviin kohteisiin. Ehdotuksia otetaan vastaan tapahtuman Facebook-sivulla.

Avoinna arkisin 10-13 ja vaihtelevasti Magiartin Facebook-sivulla ilmoitettavina aikoina, myös viikonloppuisin. Voit myös sopia haluamasi vaihtoajan.

p. 046 8104308

s-posti: magiartpori@gmail.com
TAPAHTUMAN FACEBOOK-SIVU
Lähetä viesti ja sovitaan sinulle sopiva ajankohta:

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s